Team

Mr. Dimitri Nagels

Ik ben in 1993 afgestudeerd aan de KU Leuven als licentiaat in de rechten en behaalde in 1994 aan dezelfde universiteit een diploma in de aanvullende studies fiscaliteit.

Sinds 24.10.1994 ben ik onafgebroken ingeschreven als advocaat aan de balie van Leuven. Na het doorlopen van mijn stageperiode heb ik mijn kantoor in 1999 gevestigd in het centrum van Tienen.

De voorbije jaren heb ik tal van zaken behartigd in diverse sectoren van het recht, zowel voor privé cliënteel als voor grote en kleine ondernemingen. Naast advocaat ben ik ook actief als bewindvoerder en schuldbemiddelaar.

Sandra Corremans

Sandra stak haar schouders definitief onder het kantoor in 2018. Voordien had zij een carrière opgebouwd bij de federale overheid. Sandra is uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Zij leidt daarnaast de administratie van het kantoor in goede banen en ondersteunt hoofdzakelijk de dossiers collectieve schuldenregeling.

schuldbemiddeling@advocaatnagels.be

Vanessa Paukert

Vanessa vervoegde ons team in 2019. Zij is ondertussen een vaste waarde in de dossiers bewindvoering. Vanessa beantwoordt het merendeel van de vragen via email en staat in voor de verdere opvolging van de dossiers. Daarnaast is zij een kei in cijfers en staat zij in voor de dagelijkse betalingen en de opmaak van de verslagen.

bewindvoering@advocaatnagels.be

Scroll to Top